Op zoek naar het heren?

 
het heren
Het Heren 1 stijgt naar een zesde plaats! de Duck.
Dit betekent dat het Heren 1 van de Duck met 7 gewonnen, 5 verloren wedstrijden en 21 punten op een zesde plaats staat in de competitie. Mede door het thuispubliek en de polojeugd die geregeld komt kijken bij onze thuiswedstrijden.
RKSVO: Nieuws.
vrijdag 16 augustus 2019 Lees meer. Dit jaar is het aan RKSV Merefeldia om de gemeentebeker te. woensdag 14 augustus 2019 Lees meer. Het bestuur heeft besloten de contributie 2019/2020 als volgt vast te. donderdag 18 juli 2019 Lees meer.
En ze doen het: Heren 1 pakt de dubbel!: VV De Driesprong.
Dat leek in het begin van de 2e set ook zo, maar ondanks een mooie voorsprong maakten onze heren opeens meer slordige fouten, wat tegen een goede ploeg als Atalante niet kan, waardoor Heren 1 de 2e set toch verloor.
Manchetknopen Het Heren Sieraad OVERHEMDEN.COM YouTube.
Manchetknopen Het Heren Sieraad OVERHEMDEN.COM. Overhemden.com alle heren overhemden online kopen. Afmelden bij Overhemden.com alle heren overhemden online kopen? Abonneren Geabonneerd Afmelden 17. Wil je hier later nog een keer naar kijken? Log in om deze video toe te voegen aan een playlist.
Heren kerstpakket voor een frisse start van het nieuwe jaar.
Het heren pakket wordt daarbij aangevuld met een badlaken en een beauty bag. Het pakket zorgt voor een complete douche beleving met een douchegel, scheergel en gezichtsverzorging. Levering Heren kerstpakket. Een kerstpakket voor een gezonde start in 2019 met aloe vera producten.
Volleybalvereniging Libero99 vindt sponsor voor Heren 1 Flevopost.
Dronten Het Heren 1 team van volleybalvereniging Libero99 in Dronten heeft een nieuw sponsorcontract met Q-cape ondertekend. Q-cape is daarmee de hoofdsponsor. Q-cape, een familiebedrijf en een groothandel in biologische producten, levert het hele jaar de hoogste kwaliteit peen, uien, pompoenen en aardappelen.
CBV Binnenland Teampagina Heren 5.
Evert Jan Hummelen, Gerard Ritstier, Remy Teller, Vincent Emrich. Heren 7 deed wat het moest doen, kampioen worden! Onder grote belangstelling van wel 55 toeschouwers, waarvan zeker zo 36 Binnenlandsupporter, werd het Heren 1 team van Sparta Go 65-49 verslagen.
Heren 1 laatste fase voorbereiding.
Waarschijnlijk ligt dat laatste vooral aan onze gemoedstoestand, want we hebben er erg veel zin in! Namens het Heren 1 team., Rens van der Schouw. We zijn vanaf nu ook te volgen op Facebook via Het Woold Heren 1! Ideaal voor bijvoorbeeld updates tijdens de competitiedagen.
Ter Leede Ballenjongens/-meiden voor wedstrijden van het Heren 1.
Ballenjongens/-meiden voor wedstrijden van het Heren 1. 06/09/2017 Leon Beekmans Nieuws. Ter Leede Heren 1 is op zoek naar goede enthousiaste assistenten aan de zijlijn. Jij kunt Ter Leede hoofdtrainer Henk Wisman helpen om de bal weer snel het veld in te brengen.
HandbalAcademie Heren gaat vanaf september weer van start hetlaatstehandbalnieuws.nl.
HandbalAcademie Heren gaat vanaf september weer van start. 28 mei 2018 Geen categorie. HandbalAcademie Heren gaat vanaf september weer van start. Na hard werken en een goede samenwerking met NOCNSF is het gelukt om vanaf september te starten met een HandbalAcademie Heren.

Contacteer ons