Resultaten voor sponsor gezocht

 
sponsor gezocht
Sponsors gezocht.
Ken jij nog één of meerdere potentiële sponsoren, neem dan contact op met Tim Plummen 06-27083915! Let op: neem contact met Tim op voordat jij sponsoren gaat benaderen. We willen voorkomen dat de gemaakte afspraken en gedane toezeggingen naar de huidige sponsoren worden verbroken.
Sponsor gezocht Ondernemend Heiloo.
Draagt u de ondernemersvereniging ook een warm hart toe? Wellicht wilt u dan ook sponsoren. Ondernemend Heiloo kent twee vormen van sponsoring.: Vrienden van Ondernemend Heiloo. Word Vriend van OHO en betaal 50, per jaar. Op de website van OndernemendHeiloo.nl plaatsen wij dan een klein logo.
Sponsormogelijkheden Forescate.
Verschillende reclame-uitingen zijn op ons park, op onze website of in onze nieuwsbrief mogelijk. Wilt u sponsor of adverteerder worden of weet u iemand die dit wil? Neemt u dan voor nadere informatie contact op met het bestuur. Meer informatie volgt z.s.m.
Sponsors OSM Basketball.
Witte folie met sponsorlogo en/of sponsor bedrijfsnaam, die gedurende de wedstrijddagen en buitenlucht evenementen langs het veld word geplaatst. 060m, x 200m, b x h. Looptijd: 1 jaar. NB-01: Naamsvermelding in onze Nieuwsbrief. Minimaal 3x per jaar verschijnt onze nieuwsbrief aan leden en geïnteresseerden. In iedere nieuwsbrief wordt uw bedrijfsnaam als sponsor vermeld.
Sponsor-gezocht.
SenSradio op Gastenboek. januari 2017 M D W D V Z Z. Copyright 2017 Radio Sport en Spelweek Annen Het radio station van de Sport en Spelweek in Annen. Designed by wordpress general themes, thanks to: Theme.Today, http//corstone.biz: and CrocoTheme.
Sponsoren gezocht Lelystad Commanders.
Mocht je een bedrijf hebben of gewoon als liefhebber van onze club willen helpen, stuur dan een privébericht voor de mogelijkheden om te sponseren. Ramon van den Akker zal dan contact opnemen. americanfootball sponsoren sponsor instagram proudtobeacommander lelystadcommanders See More See Less.
Sponsor gezocht.
Openbare geluiden database. Home Sponsor gezocht. De Vlen is een werkgroep voor en door vrijwilligers. Wij zetten ons in voor de bescherming van vleermuizen in Nederland. Lidmaatschap van de VLEN is gratis. Daarom zijn wij voor het uitvoeren van onze activiteiten, zoals het onderhoud van de website, het maken van de Nieuwsbrief, en het organiseren van de VLEN-dag en de Nacht van de Vleermuis, geheel afhankelijk van sponsoring en donaties.
Voetbalvereniging SV Blokzijl Sponsoren.
Blokzijl zorgt voor plaatsing binnen 3 weken, stuurt een foto van het geplaatste bord naar de sponsor en promoot dit via eigen website, facebook en twitter. Uw bedrijfsnaam wordt tevens vermeld op het sponsorbord in de kantine onder het kopje reclamebord sponsoren.
Tips sponsor zoeken / 40MM.
Home / Tips sponsor zoeken. Tips sponsor zoeken. De 40MM is een sponsorwandeltocht en men loopt voor verschillende projecten in de minder ontwikkelde landen. Het is dan ook de bedoeling dat er door elke wandelaar zoveel mogelijk sponsors worden gezocht.
Sponsoren gezocht.
Natuurlijk plaatsen wij het bedrijfslogo op onze site, zie het overzicht sponsoren. Heb je na het lezen van het bovenstaande interesse gekregen, neem dan contact op met de Tim Foundation of vul onderstaand formulier in. Hoe heb je van de Tim Foundation gehoord?

Contacteer ons